ZONNEBRILLEN

Opzoek naar een scherp geprijsde merk zonnebril of een trendy zonnebril voor erbij? Bij Drent Optiek slaag je zeker voor je nieuwe merkzonnebril! In onze winkel hebben wij een ruim en voordelig aanbod met de nieuwste collectie merkzonnebrillen. Het is bij ons ook mogelijk om je zonnebril op sterkte te laten maken, zodat je ook in de zon goed kunt zien.

Een zonnebril komt altijd goed van pas. Niet alleen voor de zon in het voorjaar of zomer, maar ook voor de zon in de herfst of in de winter. Bijvoorbeeld tijdens een wintersport vakantie of een citytrip naar IJsland. Ook tijdens het auto en motor rijden komt een zonnebril goed van pas. Naast dat een zonnebril zorgt voor een beter zicht, geeft het je ogen ook rust en houdt schadelijke uv-stralingen tegen.

Het is erg belangrijk een goed passende zonnebril te dragen. Zonder zonnebril kan de uv-straling een permanente schade aan je ogen veroorzaken! Bij Drent Optiek bieden alle zonnebrillen bescherming tegen deze uv-straling. Heb je nog geen goede zonnebril? Stap vandaag nog bij ons binnen en maak een keuze uit ons ruime assortiment.

Spaarplan

Draag je graag een merk zonnebril van Drent Optiek, maar heb je geen zin in grote uitgave? Met ons spaarplan kun je maandelijks sparen voor je nieuwe zonnebril! Wij kunnen dit spaarplan geheel naar wens samenstellen met een vast bedrag per maand. Zo weet je precies wanneer jij je nieuwe zonnebril kunt uitzoeken. Wil je toch liever een nieuwe bril of lenzen kopen van je spaartegoed? Dat kan uiteraard ook! Je kunt op ieder gewenst tijdstip jouw spaartegoed gebruiken op een volgende bestelling bij ons in de winkel. Interesse? Kom vrijblijvend langs of vraag naar de voorwaarden

Logo-Drent-Optiek-WIT-web.png

Neem contact op

Whatsapp: 06 82 50 83 31

010 – 485 91 47

info@drentoptiek.nl

Strevelsweg 61 F

3073 DT Rotterdam

×