WEBSHOP

Of het nu gaat om vrije tijd, sport of vakantie: er zijn veel gelegenheden waarbij lenzen praktischer en flexibeler zijn dan een bril. Wij hebben een ruim assortiment scherp geprijsde en top kwaliteit lenzen van verschillende merken. Afhankelijk van jouw wensen, behoeften en oogafwijking kies je het soort lenzen dat het beste bij jou past.

Veel alledaagse situaties drogen onze ogen uit: de airconditioning op kantoor, de verwarming in de auto, het kijken naar een beeldscherm. Dit  kan ongemakkelijk zijn voor contactlensdragers en aan het einde van de dag een oncomfortabel gevoel geven. Ook voor deze situaties hebben we lenzen speciaal afgestemd op jouw ogen en gewenste draagcomfort. Zo hebben we lenzen in het assortiment die middels vochtregulatie tijdens de draagtijd geleidelijk vocht afgegeven aan het oog, maar ook lenzen met een filter speciaal voor diegene die de gehele dag achter een beeldscherm zitten.

We hebben top kwaliteit daglenzen, maandlenzen en  multifocale lenzen. Wil je meer weten over welke lenzen het beste bij jou en jouw ogen passen? Wij helpen je graag in onze winkel.

Vergeet je lenzenvloeistof niet!

Lenzenvloeistof houdt jouw lenzen mooi schoon, fris en zorgen ze voor scherp zicht. Daarnaast zorgt lenzenvloeistof ervoor dat het hoornvlies de lenzen niet afstoot . De lenzen blijven hierdoor beter hun plek zitten voor een optimaal kijkcomfort!

Bij maandlenzen is het belangrijk om je lenzen ’s nachts in lenzenvloeistof te leggen. Wij hebben verschillende soorten en maten lenzenvloeistof, passende bij onze verschillende type lenzen.  Wij geven je graag advies welke lenzenvloeistof  het beste bij jouw lenzen past.

Online top kwaliteit lenzen bestellen

Bezoek onze webshop: http://www.lensoutlet.nl

Logo-Drent-Optiek-WIT-web.png

Neem contact op

Whatsapp: 06 82 50 83 31

010 – 485 91 47

info@drentoptiek.nl

Strevelsweg 61 F

3073 DT Rotterdam

×