SERVICE/ACTIES

Spaarplan

Met ons spaarplan kunt u gaan sparen* voor uw volgende bestelling bij ons in de winkel. Dit kan zijn voor een nieuwe bril, zonnebril, lenzen, etc. Wij kunnen dit spaarplan geheel naar uw wens samenstellen met een vast bedrag per maand. U kunt op ieder gewenst tijdstip uw spaartegoed gebruiken voor welk product u wenst in onze winkel.

Interesse? Kom vrijblijvend langs of vraag naar de voorwaarden

Oogmeting

Tijdens een oogmeting bepalen we of je ogen moeite hebben met dichtbij zien, veraf kijken of allebei. Een goede oogmeting zorgt voor een goede kijkoplossing! Het is daarom van belang om je ogen te laten checken door een erkende opticien. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring met oogmetingen. Wist je dat minstens eens per jaar je ogen laten nakijken vroege tekenen van aandoeningen als glaucoom, hoge bloeddruk en diabetes aan het licht kunnen brengen? Wanneer heb jij voor het laatst je ogen laten nakijken? Maak vandaag nog een afspraak of stap even binnen!

Kosten van een oogmeting

De kosten van een oogmeting zijn zonder aanschaf van een product €25,-. Bij aankoop van een bril of lenzen zijn de kosten van de oogmeting gratis.

Logo-Drent-Optiek-WIT-web.png

Neem contact op

Whatsapp: 06 82 50 83 31

010 – 485 91 47

info@drentoptiek.nl

Strevelsweg 61 F

3073 DT Rotterdam

×