REVIEWS

Reviews

Door onze expertise en ervaring boeken wij de beste resultaten, daarom krijgt Drent Optiek een 9 van zijn klanten.

9/10

4.5/5

Heleen Coenraadts

De beste Optiek van Rotterdam (en omstreken) heel vakkundig! Ik ben al bijna 40 jaar trouwe klant.

5/5

Evelyn Broer

Is super super service, staan altijd voor je klaar. Denken ook echt met je mee. Dit is nou een zaak waar je gehoord wordt en alle aandacht krijgt. Ik kom er al jaren. Een grote aanrader om eens daar langs te gaan. Een regelrechte Topper!!

5/5

Bart-Jan van Dijk

Service en kwaliteit staan hier nog hoog in het vaandel. Altijd de mooiste brillen en een eerlijk advies. Topzaak.

5/5

Tim Verbaas

Top Optiek!! Uitstekende service 👍🏼

4.5/5

Khadija Bena

De beste! Met de meest exclusieve brillen waar ik altijd complimenten over krijg! Al 17 jaar een trouwe klant en het wordt weer eens tijd om even langs te gaan!

5/5

Amandia Silva

Zeer goede service! Top personeel, mooie brillen en vriendelijke mensen. Je voelt je als klant gekend en dat is vooral fijn. En bovenal eerlijke mensen. Kortom super!😃 Gr. Mevr Silva

5/5

Rob van Doorn

Wij hebben gemerkt hoe belangrijk het is om opmerkzame opticiens te hebben.Recentelijk is door dhr Drent een klacht van mijn vrouw opgemerkt waarvan hij zij ga onmiddelijk naar het oogziekenhuis.Het bleek een zeer kwalijk melanoom te zijn achter het oog.Mijn vrouw was gelukkig nog op tijd en wordt nu behandeld aan het oog.Hulde voor dit bedrijf.

4.5/5

Esther Pouwe

Sinds 1998 kom ik bij Drent. Nog 1 van de weinig bedrijven die je persoonlijk benaderd. Ookal ben je er een tijdje niet geweest weten ze nog steeds wie je ben als je binnen kom. Goede en snelle service en staan altijd voor je klaar! Echt een top bedrijf!

5/5

Caroline Pols

Waarom kom al bijna 30 jaar daar . En hele goede service alles kan wat je ook vraag ik vind het een top zaak zou het erg vinden als hij stopt maar gelukkig nog niet brillen bekende merken heb hij niet wat je zoekt kom het helemaal goed hij besteld gewoon jouw wensen. Grt hans en kids Carolina-pors

5/5

Jolanda Vd Sluis-La Rivière

Wij komen hier al jaren en ik blijf het zeggen er is niet één zo als deze opticien. ze zijn erg kundig en niets is teveel, gaan zelfs naar de mensen toe die zelf niet meer goed te been zijn. ik zeg Top zaak

4.5/5

Serena Smit

Echt een aanrader deze Optiek Goede service en zeer klantvriendelijk. Ze hebben veel meer merken dan bij een andere Optiek. Ik ben erg blij met mijn zonnebril van Michael Kors. En mijn moeder met haar Burberry zonnebril. Volgende week is mijn bril klaar voor ver af van Guess. Ik ben gelijk vaste klant Zeker weten!

5/5

Els de Rijk

Onze optiek al sinds vele jaren, vanuit Dalfsen rijden wij zeer regelmatig naar Rotterdam omdat je hier goede service krijgt! En onze dochter woont in Bayern en komt als ze in Nederland is alleen voor controles bij Optiek Drent.

5/5
Logo-Drent-Optiek-WIT-web.png

Neem contact op

Whatsapp: 06 82 50 83 31

010 – 485 91 47

info@drentoptiek.nl

Strevelsweg 61 F

3073 DT Rotterdam

×