OVER ONS

Wie zijn wij?

In 1937 is de eerste generatie van Drent begonnen op de Strevelsweg 61 met een goud-, zilver- en brillenzaak. Na 44 jaar met veel plezier in de winkel te hebben gestaan besloten de ouders van dhr. J.Drent om met de zaak te gaan stoppen. 

Echter was dhr J.Drent bezig met zijn opleiding voor opticien en wilde graag de zaak overnemen en zich richten op de verkoop van brillen en lenzen. De verkoop van goud en zilver heeft hij toen afgestoten. Hij is toen als een van de eersten zich gaan specialiseren in gekleurde lenzen, wat tot op de dag van vandaag nog steeds behoort tot de dagelijkse verkoop. 

Naast de gekleurde contactlenzen biedt Drent Optiek ook diensten aan zoals oogmeting, oogdrukmeting, advies over contactlenzen, glazen en uiteraard monturen. Drent Optiek voert de meest voorkomende grote merken op het gebied van brillen. In 2006 is de zoon van dhr. J.Drent begonnen in de zaak en heeft de opleiding tot Opticien afgerond. Na jaren ervaring opgedaan te hebben als Opticien is hij sinds 2017 eigenaar geworden van Drent Optiek en is voornemens u nog jaren van dienst te zijn! 

Logo-Drent-Optiek-WIT-web.png

Neem contact op

Whatsapp: 06 82 50 83 31

010 – 485 91 47

info@drentoptiek.nl

Strevelsweg 61 F

3073 DT Rotterdam

×