Brillen

Bij Drent optiek hebben we een ruim aanbod aan scherp geprijsde merk brilmonturen voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Onze stijlvolle en scherp geprijsde brilmonturen zijn op elke gewenste sterkte te maken! In ons aanbod vind je onder andere de strakke monturen van Prada, de sportieve brillen van Armani, de trendy monturen van Dolce & Gabbana en uiteraard ook de Ray-Ban classics! Kortom, voor iedere stijl, voorkeur of persoonlijkheid hebben wij de perfecte bril!

Glasopties voor ieder type bril

Op zoek naar een ongekende kijksensatie en zeer contrastrijk zicht? Dit is mogelijk met de originele Varilux (multifocale) brillenglazen! Deze bieden je een scherp en helder zicht met soepele overgangen tussen de verschillende kijkgebieden. Zo geniet je van natuurlijk zicht op elke afstand en in iedere situatie! Wij verkopen deze top glazen al vanaf een prijs van €139,- per stuk!

Naast multifocale glazen hebben we, afhankelijk van jouw wensen, ook glazen geschikt voor o.a. leesbrillen, computerbrillen of gewone brillen.

Sparen

Met ons spaarplan kunt u gaan sparen* voor uw volgende bestelling bij ons in de winkel. Dit kan zijn voor een nieuwe bril, zonnebril, lenzen, etc. Wij kunnen dit spaarplan geheel naar uw wens samenstellen met een vast bedrag per maand. U kunt op ieder gewenst tijdstip uw spaartegoed gebruiken voor welk product u wenst in onze winkel.

Vergoeding van een bril

Wij hebben afspraken met alle zorgverzekeraars en kunnen je helpen met het uitrekenen wat jouw zorgverzekering precies vergoedt. Daarnaast kunnen wij jou ook, afhankelijk van je zorgverzekering, vroegtijdig op de hoogte brengen wanneer je weer een nieuwe bril mag uitzoeken.

Online bestellen

Helaas is het nog niet mogelijk om scherp geprijsde merk brilmonturen online te bestellen.

Logo-Drent-Optiek-WIT-web.png

Neem contact op

Whatsapp: 06 82 50 83 31

010 – 485 91 47

info@drentoptiek.nl

Strevelsweg 61 F

3073 DT Rotterdam

×