Brillen

Bij Drent optiek hebben een ruim aanbod scherp geprijsde merk brilmonturen voor zowel mannen als vrouwen en voor jong tot oud. Onze stijlvolle en scherp geprijsde brilmonturen zijn op elke gewenste sterkte te maken! In ons aanbod vind je onder andere de strakke monturen van Armani, de sportieve brillen van Lacoste, de trendy monturen van Dolce & Gabbana en uiteraard ook de Ray-Ban classics! Kortom, voor iedere stijl, voorkeur of persoonlijkheid hebben wij de perfecte bril!

Glasopties voor ieder type bril

Op zoek naar een ongekende kijksensatie en zeer contrastrijk zicht? Dit is mogelijk met de originele Varilux (multifocale) brillenglazen! Deze bieden je een scherp en helder zicht met soepele overgangen tussen de verschillende kijkgebieden. Zo geniet je van natuurlijk zicht op elke afstand en in iedere situatie! Wij verkopen deze top glazen al vanaf een prijs van €129,- per stuk!

Naast multifocale glazen hebben we, afhankelijk van jouw wensen, ook glazen geschikt voor o.a. leesbrillen, computerbrillen of gewone brillen.

Varilux varifocus glazen

Brillease

Draag je graag een bril van Drent Optiek, maar heb je geen zin in grote uitgave? Spaar dan maandelijks voor je nieuwe brilmontuur! Je betaalt maandelijks een klein bedrag en kunt na twee jaar een nieuwe bril uitzoeken. Daarnaast ontvang je elke twee jaar ook een gratis check-up van de ogen. Brillease is al mogelijk vanaf €10,50 per maand voor een complete unifocale of Multifocale bril. Zo heb je iedere 24 maanden maanden een montuur volgens de laatste mode! Interesse? Kom vrijblijvend langs of vraag naar de voorwaarden. 

Vergoeding van een bril

Wij hebben afspraken met alle zorgverzekeraars en kunnen je helpen met het uitrekenen wat jouw zorgverzekering precies vergoedt. Daarnaast kunnen wij jou ook, afhankelijk van je zorgverzekering, vroegtijdig op de hoogte brengen wanneer je weer een nieuwe bril mag uitzoeken.

Online bestellen

Helaas is het nog niet mogelijk om scherp geprijsde merk brilmonturen online te bestellen.

Aanbod

In onze winkel in Rotterdam is het actuele aanbod te zien. Hieronder enkele merken uit onze collectie

image004image008image012image013image018silhouette logoimage014

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.